Hvis du er usikker på om du vil bli medlem eller ikke kan du henge deg med på en av våre faste søndagsturer eller andre treningsturer hvor informasjon om oppmøte publiseres jevnlig av medlemmer via Facebook-gruppa vår. Får du smaken på det så kan du jo bli medlem og bli med på flere treningsturer og prøve deg på et ritt eller to hvis du har lyst til det!

For å bli medlem sender du en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med fullt navn, adresse, fødselsdato og epostadresse hvis vi ikke skal bruke adressen du sender fra. Vi sender deg en faktura tilbake som svar på eposten din.

Medlemskapskontingenten for 2017 er satt til 200 for fullt medlemskap og 100 for støttemedlemskap. Et enkelt barnemedlemskap koster 100,-. Familiemedlemskap er 400,- (husk å spesifisere familiemedlemmene ved navn og fødselsdato i eposten). Fullt medlemskap gir deg rabattmuligheter som er skrevet om her på vår hjemmeside.

Odal SKs sykkeldrakt bestilles tidlig på vårparten av medlemmene i en online bestillingsløsning.

 

Hvis du har planer om å sykle 3 ritt eller mer i løpet av en sesong er det billigere å kjøpe en helårslisens enn å kjøpe engangslisenser. Helårslisens får du bare ved å være med i en klubb. Hvor mye det koster er aldersbestemt, men ligger uansett like rundt 600,- kroner. Her kan du se hvordan du bestiller en helårslisens.

Engangslisenser kjøper du av rittarrangøren og koster 150,- kroner (hvis startkontingenten er 399,- kroner eller lavere) eller 200,- kroner (hvis startkontingenten er 400,- kroner eller høyere) for hvert ritt du deltar i.

Lisenser og deltakelse i ritt betaler du selv av egen lomme. Fellestransport til eventuelle ritt ordnes evt. mellom medlemmene, gjerne via Facebook-gruppa vår.